Gastvrouwen/-heren. U treft hen aan wanneer u één van onze cursussen of activiteiten bezoekt. Zij staan borg voor onze gastvrijheid. Tijdens de cursussen en andere activiteiten zorgen zij voor consumpties en springen zij in op de vragen die zich voordoen.
Velen van hen zijn er elke week, maar dat is niet noodzakelijk. De uren worden altijd in overleg ingedeeld.
Aanvulling voor de groep barmedewerkers is welkom! 
Van maandag tot en met vrijdag kunnen we op verschillende dagdelen nieuwe mensen gebruiken: vrouwen én mannenHet is niet alleen nuttig werk. Het werk biedt ook de mogelijkheden tot nieuwe contacten. Info.bij Juut Overmeer, tel. 023 525 4187 of via  

Groenploeg. U bent ook welkom als lid van onze kleine 'groenploeg', die zorgt voor snoei- en opruimwerk in het groen rondom ons gebouw. We kijken uit naar een paar mensen die in voor- en najaar in een gezellige sfeer van tijd tot tijd een paar uurtjes de handen uit de mouwen willen steken om onze buitenomgeving opgeruimd en mooi te houden.

Bij het groepje dat de cursussen en workshops voor kinderen organiseert, kunnen we extra mensen gebruiken. We kijken uit naar iemand die enthousiast is, wat tijd kan inzetten (enkele uren per week) en leuke ideeën heeft. Ook hier geldt: een e-mailtje aan  en we nemen contact op. 

U krijgt als vrijwilliger bj de BVO wanneer u dat wilt korting op de prijs van een cursus.Daarnaast laten we een paar keer jaar op andere wijze blijken blij te zijn met onze vrijwilligers. 


Flyer vrijw 1216