2xMini evelienvanderzaken2 450

zelf Mini's schilderen

Evelien van der Zaken schrijft je:
Als kunstenaar ben ik constant bezig met het schilderen van mijn persoonlijke interpretatie hoe ik het bos beleef, de plek waar intuïtie een grotere rol krijgt dan in het dagelijks leven. Voor mij is dat een fascinerend gegeven. Door kleuren in transparante lagen over elkaar te schilderen, wordt het doek het palet. Het is een spannende manier van werken en voor mij de vertaalslag van de kwetsbaarheid, schoonheid en veerkracht van de natuur.

Sinds een jaar maak ik kleine kunstwerken van 8x12cm. Deze werkjes noem ik Mini’s en hebben wederom als onderwerp ‘het bos’. Het is ontzettend leuk om Mini’s cadeau te geven bij bijzondere gelegenheden zoals Kerst, een verjaardag of als er bijvoorbeeld een baby geboren is. Als luxe kaart zijn ze heel goed bruikbaar maar ook als cadeau in plaats van een bloemetje.

In deze workshop schilder je 6 Mini’s. Ze zijn opgebouwd in verschillende lagen die tussendoor moeten drogen. Dat geeft je mooi de tijd om tussen de lagen door te oefenen voor de volgende laag. Ik begeleid je hier doorheen en ben er van overtuigd dat iedereen hiermee een mooi resultaat kan bereiken. 

Deze workshop is een heerlijk creatieve middag. Je gaat naar huis met zes prachtige cadeautjes inclusief mooie verpakking. 

Wil je alvast inspiratie opdoen? Kijk dan op www.evelienvanderzaken.com


EEF aanhetwerk 450


Docent:
Evelien van der Zaken
Aantal deelnemers:
min. 6/max 8
Tijd:
dinsdag 13.00-16.00 uur
Datum:
12 nov. 2019
Kosten:
€ 30,00 incl. materiaal


Ook wie geen BVO-lid is kan deelnemen.Ook wie geen BVO-lid is kan deelnemen.
> U dient u tevoren in te schrijven via of het formulier achterin het programmaboekje. U maakt uw aanmelding definitief door overmaken van € 30,00 op NL 06 INGB 0003 3238 11 t.n.v. BVO Overveen onder vermelding van de naam van de workshop.