Sika yoga 300

In een yoga-uur beweeg je aandachtig en geconcentreerd, waarbij de nadruk ligt op ontspannen bewegen binnen het kader van je eigen lichamelijke mogelijkheden.

Yoga is een bewustwordingsproces. Bij de bewegingen leer je de juiste ademhaling toe te passen. Je leert ook dat je alles wat je doet ontspannen kunt doen. Na de beweging volgt een bewuste, geconcentreerde ontspanning. In een yoga-uur moet niets. Als je een oefening niet prettig vindt of een beweging niet kunt maken dan doe je even niet mee.
Kleding: maillot, joggingbroek of andere niet knellende kleding. Verder sokken, slaapzak of een stevige handdoek meebrengen.

In verband met de corona-maatregelen hebben we de groep moeten opsplitsen: groep 1 is te groot om in z'n geheel in het lokaal toe te laten. Zodra de Covid 19-maatregelen niet meer nodig zijn kunnen de groepen weer worden samengevoegd. We snappen dat u dat niet prettig vindt maar het is helaas niet anders.

Wij verzoeken u uw eigen matje mee te nemen en omgekleed voor de les te verschijnen. De gang bij het lokaal is te smal om op anderhalve meter met veel mensen tegelijk te zitten.


Docent:
Sika van Wijk
Aantal lessen:30
Aantal deelnemers: min. 6/max. 8
Tijd groep 1B: donderdag 10.30-11.30 uur
Data: 17 sept. 2020 t/m 27 mei 2021
Kosten: € 185,00

Door de lockdown is de BVO op dit moment gesloten en vinden er dus geen cursussen plaats.  

Bent u lid (geworden) van de BVO, dan kunt u zich eenvoudig inschrijven door een e-mail te sturen aan met:
1. Naam, adres en telefoonnummer
2. de cursus(sen) waarvoor u zich wilt inschrijven,
3. de vermelding dat u akkoord gaat met automatische incasso van het cursusgeld,
4. de vermelding dat u akkoord gaat met de opname van uw gegevens in de BVO-administratie.
Bij eventuele inschrijfproblemen kunt u zich ook tot dit e-mailadres wenden

 

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in deze groep. 

     

 

 

Om u te kunnen aanmelden voor een cursus of activiteit dient u lid te zijn van de buurtvereniging. Wanneer u nog geen lid bent, kunt u zich eerst hier aanmelden. Zie verder onze cursusvoorwaarden.

naar boven