Piet Keizer, onze docent timmeren voor jonge kinderen, heeft altijd hulp van een of meer vrijwilligers die de kinderen helpen met het leren zagen, timmeren, schuren, boren etc.. Degene die in de afgelopen jaren alle cursussen meehielp, stopt.

Heb jij zin om gedurende 12 weken, d.w.z. eind januari-half april 2019, mee te helpen? Het is leuk werk dat je op donderdagmiddag zo’n 2 uur kost. Als je eens niet kunt, zoeken we vervanging.
Meer info. bij Iris de Boer, coördinator jeugdcursussen bij de BVO: / 06 5494 6358.

Je kunt deze vacature ook vinden bij "HaarlemvoorElkaar" - dat is de vacaturessite van het Vrijwilligerscentrum Haarlem/Bloemendaal:
https://www.haarlemvoorelkaar.nl/hulpvragen/123337

timmerklupvliegtuigjebw275

 

De BVO beschikt over gegevens over de leden die nodig zijn voor het lidmaatschap van onze vereniging en voor het deelnemen aan cursussen en activiteiten. 

Wij zijn ons er altjd al van bewust geweest dat wij met deze informatie heel zorgvuldig moeten omgaan. Omdat vanaf 25 mei 2018 de AVG, de Algemene verordening gegevensbescherming, van toepassing is, hebben wij onze privacyafspraken op papier gezet.
Het bestuur van de buurtvereniging heeft deze Privacyverklaring op 22 mei 2018 vastgesteld. 

U kunt hem hier lezen. U kunt onze Verklaring ook afdrukken als u dat wilt.  

 

 

Buurtvereniging Overveen staat of valt met de inzet van vrijwilligers op alle terreinen. Zij hebben nu ook een eigen plek op deze website. U vindt hen in de oranje kolom links op deze pagina.

Neem eens een kijkje en kom meer te weten over vrijwilligerswerk bij Buurtvereniging Overveen.

 

OOK BIJ BUURTVERENIGING OVERVEEN: JEUGDWORKSHOPS OP AANVRAAG!
Bij ons kunt u ook een jeugdworkshop voor een eigen groepje kinderen aanvragen. Graag overleggen wij over uw wensen en onze mogelijkheden..

Voor vragen en informatie kunt u een e-mail sturen naar  

 

 

De BVO is een plezierige organisatie. Onze deelnemers zijn positief over de cursussen
Toch hebben wij een probleem: de huidige aanwas van vrijwilligers is niet voldoende om ook over enige tijd de organisatie nog draaiend te houden. 
Onze vacatures staan op de site van het Vrijwilligerscentrum Haarlem/Bloemendaal, die Haarlemvoorelkaar heet maar ook voor Bloemendaal geldt. 

Kijk 'ns wat ze inhouden en of er iets voor u of voor jou bij zit:
- organisator jeugdcursussen 
pr-medewerker
tweede penningmeester
- gastheer of gastvrouw
- medewerker bij het tuinonderhoud 

Vragen of suggesties voor wie we kunnen benaderen om mee te doen, kun je het beste zenden aan   

vlaggenstok bw

 

Zaterdag 3 november en 15 december, van 13.00 tot 16.00 uur, is er weer een Repaircafé van Duurzaam Overveen in het BVO-gebouw.
U kunt er allerhande spullen meebrengen - van broodrooster tot fiets of föhn, van koffiezetters tot kledingstukken, kapotte sieren en veel meer.
Er is een goede kans dat de medewerkers u kunnen helpen; weggooien kan altijd nog.

Nieuw is dat het Repaircafé voor het repareren/vervangen van heel kleine voorwerpen nu de beschikking heeft over een 3D-printer!

repaircafelogo 450