Op dit deel van onze website vindt u de jeugd-workshops bij Buurtvereniging Overveen. Verschillende workshops zijn voor een besloten groep op aanvraag. U vindt dit bij deze workshops vermeld.
Lees ook de cursusvoorwaarden voor inschrijving voor een workshop.Wil je ook jouw eigen jongleerballen maken en daarmee leren jongleren?

 

Houd je van tekenen en knutselen en heb je iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag? Of wil je onder begeleiding met een groepje vriendjes/vriendinnetjes een mooi kunstwerk vervaardigen voor iemand die heel speciaal voor jullie is? Bijvoorbeeld een juf of meester? 

  

Dat schilderen een feest is, ga je meemaken op onze party-paint workshops. Je kunt hét schilderij voor jouw eigen slaapkamer maken.
Denk daarbij bijvoorbeeld aan: streetart, graffiti, smileys, grappige figuren, aparte vormen, spetterende kleuren, neonverf en glitter door de verf. Alles kan en jij maakt wat jezelf te gek, te maf en te mooi vindt! Gewoon voor de lol of omdat je die avond met een aantal vrienden of vriendinnen écht iets te vieren hebt.

vleermuisbw300Deze workshop is heel geschikt voor iedereen die wel eens wil proberen om een grappige vleermuis met wiebelogen te maken.

We maken van fietsbanden, bont en een afgedankte paraplu een prachtige vleermuis die je op je kamer kunt hangen.

Docent: Jessie Overmaat
Aantal deelnemers: min. 8
Leeftijd: 7 tot 12 jaar
Duur: 1 uur
Data: op aanvraag op woensdag, vrijdag of zaterdag
Kosten: € 10,00 p.p.  voor meerdere vleermuizen

Meer weten of een afspraak maken?
Stuur een e-mail naar:

Lidmaatschap niet verplicht