Op deze pagina's vindt u informatie over de verschillende jeugdcursussen en -workshops die uw kinderen bij Buurtvereniging Overveen kunnen volgen. 

Lees de cursusvoorwaarden voor inschrijving voor een cursus.

Kunstclub2015 400

De Kunstclub is voor jongens en meisjes die het leuk vinden met verschillende materialen te werken.

Timmerclub1118 01 bw

De timmerclub is dé plaats voor stoere timmermannen en timmervrouwen vanaf 7 jaar die het leuk vinden om met zaag, hamer, hout en spijkers aan de slag te gaan.

kleuterdans bw 05 400

De peuters dansen over een verhaal: Roodkapje, Sneeuwwitje of Sjaak en de bonenstaak; je kunt het zo gek niet verzinnen.

kleuterdans bw 03 400

Met de kleuters gaan we met thema’s aan de slag.Wil je ook jouw eigen jongleerballen maken en daarmee leren jongleren?

Dat schilderen een feest is, ga je meemaken op onze party-paint workshops. Je kunt hét schilderij voor jouw eigen slaapkamer maken.
Denk daarbij bijvoorbeeld aan: streetart, graffiti, smileys, grappige figuren, aparte vormen, spetterende kleuren, neonverf en glitter door de verf. Alles kan en jij maakt wat jezelf te gek, te maf en te mooi vindt! Gewoon voor de lol of omdat je die avond met een aantal vrienden of vriendinnen écht iets te vieren hebt.

Subcategorieën

Op deze pagina vindt u informatie over de verschillende cursussen die u bij Buurtvereniging Overveen kunt volgen.
Lees ook de cursusvoorwaarden voor inschrijving voor een cursus.

Op dit deel van onze website vindt u de jeugd-workshops bij Buurtvereniging Overveen. Verschillende workshops zijn voor een besloten groep op aanvraag. U vindt dit bij deze workshops vermeld.
Lees ook de cursusvoorwaarden voor inschrijving voor een workshop.