Van harte welkom op de website van Buurtvereniging Overveen. In ons sfeervol-gelegen gebouw Tinholt aan de Vrijburglaan 17 vindt u activiteiten voor kinderen en volwassenen. 

BVO in de herfst bw490       


<< LINKS
 
in de oranje kolom vindt u de koppelingen naar cursussen, workshops/lezingen die  in het afgelopen (half)jaar plaatsvonden. En ook naar de activiteitsgroepen, dat zijn de groepen zonder docent.

Het programma voor de eerste helft van 2020 is vanwege de coronadreighing half maart beëindigd.
We zijn op dit moment druk bezig met de voorbereiding van het najaars-2020-programma. Dat is letterlijk een kwestie van passen en meten: vanzelfsprekend houden we ons aan de momenteel gelden voorschriften. Dat heeft o.m. tot gevolg dat wat vollere cursussen in kleine zalen daar niet meer kunnen plaatsvinden. We proberen dat op te lossen door óf verplaatsing van de cursus naar onze grote zaal óf tijdelijke splitsing van een cursusgroep, waarbij de cursus in dat geval 1 x per 14 dagen plaatsvindt.
We zijn ook bezig met de voorbereiding van een aantal nieuwe cursussen en lezingen.
Binnenkort vindt u hier meer informatie. 


De BVO -Buurtvereniging Overveen- wordt volledig gerund door vrijwilligers. Voor de cursussen en workshops werken we met gekwalificeerde vakdocenten.
Voor de instandhouding van ons werk vragen we de deelnemers aan cursussen en activiteiten om lid te worden. Voor deelname aan eenmalige workshops en lezingen hoeft u geen lid te zijn.

MEEDOEN?
- Wij kijken uit naar iemand die mee wil helpen bij het onderhoud van onze tuinHet is leuk werk en het gaat om slechts een paar uur per week gedurende een deel van het jaar. Gezien de samenstelling van deze kleine groep kijken we in het bijzonder naar een man meer.
- Dringend is de vervulling van de vacature voor het organiseren van de cursussen voor kinderen
Uiteraard houden we rekening met je eigen wensen en kun je op proef een tijdje meedoen

Voor alles wat de BVO aangaat, kunt u het beste contact opnemen via  

FACEBOOK
Van tijd tot tijd is er nieuws te vinden op de Facebookgroep van Buurtvereniging Overveen. 
U vindt ons ook wel op de Overveense Facebookpagina 2051 die u na aanmelding kunt bezoeken.