Welkom op de website van Buurtvereniging Overveen. In ons sfeervol-gelegen gebouw Tinholt aan de Vrijburglaan 17 vindt u activiteiten voor kinderen en volwassenen. 

BVO in de herfst bw490       


<< LINKS
 
in de oranje kolom vindt u de koppelingen naar cursussen en lezingen/wandelingen.
En ook naar de activiteitsgroepen, dat zijn de groepen zonder docent.

Na een onderbrekning vanwege de coronaregels zijn wij in september 2020 opnieuw gestart. 
Vanwege het tijdelijk verbod op horeca-activiteiten dat het kabinet heeft afgekondigd kunnen op dit moment geen consumpties geschonken worden; wij rekenen op uw begrip.
Wanneer u in ons gebouw loopt, is het dragen van een mondkapje verplicht. Tijdens een cursus hoeft u geen mondkapje dragen.  

> In de eerste maanden van 2021 starten er een aantal cursussen, soms nieuw, soms bekend. U vindt ze alleen op deze website: vanwege alle onzekerheid verschijnt er geen boekje over het programma in de eerste helft van 2021. 


De BVO -Buurtvereniging Overveen- wordt volledig gerund door vrijwilligers. Voor de cursussen, workshops en lezingen werken we met gekwalificeerde vakdocenten.
Voor de instandhouding van ons werk vragen we de deelnemers aan cursussen en activiteiten om lid te worden. Voor deelname aan eenmalige workshops en aan lezingen hoeft u geen lid te zijn.

MEEDOEN?
- Wij kijken uit naar iemand die mee wil helpen bij het onderhoud van onze tuinHet is leuk werk en het gaat om slechts een paar uur per week gedurende een deel van het jaar. Gezien de samenstelling van deze kleine groep kijken we in het bijzonder naar een man meer.
- Dringend kunnen we iemand extra gebruken voor het organiseren van de cursussen voor kinderen
Uiteraard houden we rekening met je eigen wensen en kun je op proef een tijdje meedoen

Voor alles wat de BVO aangaat, kunt u het beste contact opnemen via  

FACEBOOK
Van tijd tot tijd is er nieuws te vinden op de Facebookgroep van Buurtvereniging Overveen. 
U vindt ons ook wel op de Overveense Facebookpagina 2051 die u na aanmelding kunt bezoeken.